Gästbok / Guestbook

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Malte, den 12. apr, 2011
Om Konsten att jaga Kottar, del 2

Resultatet av idogt arbete - 14 prima kottar utanför ytterdörren! Alla fyndade på vägen TILL sjön och släpade hela vägen dit och hela vägen hem.

Obs. En iakttagelse...det är helt ok att "flickekissa" med kotte i munnen - att lyfta på benet samtidigt som man håller koll på kott-tjuvar och balanserar kottar gör gärna att man förtretligt nog antingen a) tappar kotten eller b)tappar balansen, båda delar lika snöpligt!
E-post:
Skrivet av Malte, den 27. mar, 2011
Om Konsten att jaga Kottar...

Leta upp en kotte, en stor och fin ska det vara. Hittar du ingen stor går det bra med en liten skruttig en, bit tag längst ut med framtänderna så ser den stor ut ändå.

Vakta den sedan med ditt liv, var beredd på minsta rörelse från övriga flockmedlemmar - det kan verka som att de är på väg att nosa på en pinne, men det är din kotte de vill ha, tro inget annat! Gå därför med hukande gång och vaksam blick, slappna inte av för en sekund ens och morra på alla som gör misstaget att gå nära dig.

Obs! Skäll inte för att skrämmas, bara nybörjare skäller vilket är ett stort misstag, man tappar kotten då har det visat sig genom erfarenhet! Djupa morr är bättre, kräver övning dock och risk att sätta i halsen finns. Då det tyvärr ser föga imponerande ut att halvkräkas av rethosta så rekommenderas förintande blickar i första hand!

Är det sedan så att du hittar dina kottar på väg TILL sjön eller vart du nu är på väg, så kan det inte hjälpas - då får du släpa med den hela vägen dit och hela vägen hem, det går INTE för sig att låta den ligga till hemvägen! *pust*

Hälsningar från Malte
E-post:
Skrivet av Camilla och Diego, den 14. mar, 2011
Grattis brosan till dina fina utställningsresultat. Du lägger ribban högt för dina syskon:) Grattis ännu en gång önskar brosan Diego med flock.
Skrivet av Mia & Håkan, den 13. mar, 2011
Hej på er där upp i landet.
Va glada vi blev när vi såg ni skrivit i vår gb!
Härligt att se det går bra för er me ''lillkillen'' Sluggo, ja vi e så stolta farföräldrar :-).
Eftersom avstånden e som dom e så skall det bli kul att få följa er här på webben.
Tyvärr kommer inte vi på Kantbergslägret..vi är på Riesen SM då. Hade gärna velat träffa alla å se hur Zoten barna igen. Men men hoppas vi ses någongång i år på nått annat läger!
Åter igen jätte kul att få hålla kontakten!
Mvh Mia, Håkan & Zoten med flocken :-)
Webbsida:
Skrivet av Eva, den 18. feb, 2011
Hej Stort GRATTIS er och Timon, han är så vacker!!
Kram
Skrivet av Johanna, den 16. feb, 2011
Vill gratulera till att Timon blev vinstrikaste hunden i Norrland!! Så himla kul, han är ju så snygg!!! :)
Hoppas allt är bra!!
Kram Johanna
E-post:
Skrivet av ella-lisa sjöstedt, den 9. feb, 2011
Hur har ni det Här lyser solen fåglarna kvittrar.Det är bara jag som inte kvittrar
E-post:
Skrivet av Malte, den 21. jan, 2011
Alla borde ha en amerikansk cockerspaniel att leka med tycker Malte, en egen gigantisk levande innetoffla som tål nästan allt och finner sig i det mesta; enorma mängder löst skinn att bita i, långa öronlappar med det rätta tuggmotståndet och den där härligt jästa och mustiga cockeröronvax-smaken, stora mungipor att hänga i, överdimensionerade blaffiga tassar med den rätta fotsvettslukten att snoffa på och en lång rak pinnsvans som bara ber om att bli gnagd på - allt uttänkt att roa en liten shih-tzu på bästa sätt. Tänk vad bra det kan bli!
E-post:
Skrivet av Malte, den 4. jan, 2011
Gott Nytt År!!!!Till de bästa syskonen i världen & till mig"SÅKLART"och jag måste säga "JAG SAKNAR ER SÅ SÅ MYCKET"


Gott Nytt År från alla till lilla lilla söta MIG
PS.Hälsa gärna på i vallrun`s blogg.........
E-post:
Skrivet av Malte Weise, den 24. dec, 2010
God Jul från er egen Malte Weise! Ser ni likheten? Vissa här hemma tyckte jag såg ut som en motvillig tomte, men jag & Arne har den uppsynen, speciellt när nån trycker på en rödvita luvor!

Det har varit en härlig jul men nu börjar jag känna mig skräckslagen! Nyss hörde jag det diskuteras om de skulle äta "Ris eller Malte"!!! VA?!?
Jag tror jag sticker hem till Arne istället...

Så, från er alla till lilla mig, en Riktigt GOD Jul!
ps. Välkomna till familjen Öbergs Julhälsning på www.vallrun.blogspot.com
E-post:
Skrivet av Tini Marstrand, den 22. dec, 2010
Hej allihop!
Jag önskar er alla en Riktig God Jul!

Kramiz Tini och hundarna
E-post:
Skrivet av Anja , den 22. dec, 2010
Merry Christmas and a happy new year 2011 from Genie in the Battle and Anja
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Malte, den 19. dec, 2010
Till mamma Kelly!

Hej mamma!
Egentligen har jag alltid velat vara blondin...som dig! Visst skulle jag passa i det???

Många pussar från din son Malte ?
E-post:
Skrivet av Pernilla, den 19. dec, 2010
Jag sitter och går igenom bilder, hittade detta kortet på Malte och blev så full i skratt! Det här är nämligen Malte in action när hans "smyger" på Abbe & Ivar bakom ett grässtrå, för Malte tror nämligen att om sikten skyms lite för honom så HAN inte ser så bra så tror han att även han är skymd!!! Så där sitter han och hukar, redo att ta ett språng fram och "överraska"! Så söt, vår lille Megas!

Kram från Vallrun i julstöket!
E-post:
Skrivet av Elsa Johnsen, den 4. dec, 2010
hei Eivor. nå klarte jeg å komme inn på siden din.Ha en god dag, og jeg skal kontakte deg igjen. Finner jeg adressen din her? hvis ikke,vil du da fortelle hvor i Svreige du bor ?
E-post: